Skip links

Snel en voordelig reizen binnen handbereik!

Waar jij ook heengaat, wij helpen jou er voordelig en snel te komen. Samen met Taxi Max Haarlem begint je reis. Download nu de Taxi Max App!

Taxi Max is al jarenlang een bekende naam in de Haarlemse taxiwereld en een écht Haarlems bedrijf. Onze missie is om klanten zo betrouwbaar en veilig mogelijk te vervoeren. Met een transparant, duidelijkheid en klantgericht beleid bij een taxirit.

Taxi Max’s gebruiksvriendelijke reserveringssysteem leidend als het gaat om het betalen van de taxirit. Geen extra kosten komen bij de afrekening kijken. Mocht dit wel zo zijn, in uitzonderlijke gevallen, dan wordt dat direct en vooraf gecommuniceerd!

Onze chauffeurs halen je ruim op tijd op en zorgen ervoor dat je op tijd op de plaats van bestemming aankomt. Geen haast, geen stress, maar gewoon op tijd inchecken en rustig afwachten tot uw vlucht vertrekt. Een goed begin van je reis!

Taxi Haarlem nodig? Reserveer bij Taxi Max en je weet vooraf precies hoeveel je betaalt.

Vaste prijs voor je taxi

Bestel een taxi voor een vaste prijs. Geen verrassingen achteraf.

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt milieubewust en kiest altijd de snelste en kortste route.

Vriendelijke chauffeurs

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en ontzorgt je.

Waar je ook bent, wij halen je graag op. Samen met Taxi Max Haarlem begint je reis.

Taxi Max

Wanneer je bij Taxi Max een taxi bestelt, kun je ervan op aan dat je op tijd wordt opgehaald door een gecertificeerde taxichauffeur en uiteraard in een schone taxi.

Waar jij ook heengaat,

Van Haarlem naar Schiphol, van Haarlem Noord naar Zandvoort, naar centrum of naar Amsterdam het maakt ons niet uit! Heb je een taxi van Haarlem naar Schiphol nodig?

Schiphol Taxi

Reserveer je taxi voor een vaste prijs bij Taxi Max. De chauffeur haalt je op tijd op en zet je af bij de juiste vertrekhal. Taxi Max Haarlem – Schiphol service.

Vaste prijs voor je taxi

Wanneer je je taxi ook vooraf betaalt, heb je daar geen omkijken meer naar en kan je reis zorgeloos beginnen. Bestel een taxi voor een vaste prijs. Geen verrassingen achteraf.

De Taxi Max App!

Als je graag een taxi wil bestellen, download gratis en geheel vrijblijvend  de Taxi Max App! Heb je direct een taxi nodig of wil je voor later een Taxi Max reserveren?

Betaalmogelijkheden

Je kunt op verschillende manieren betalen voor je taxirit. Gelijk afrekenen bij het boeken of natuurlijk ter plekke in de taxi te betalen. Pinnen mag, ook accepteren wij creditcard en contant geld.