Skip links

Bereken vrijblijvend de vaste prijs voor je taxirit en reserveer gelijk je taxi online!

Wij trachten je altijd stipt op tijd op te halen. Echter kan het zo zijn dat de planning aangepast moet worden waardoor wij iets eerder of iets later bij je zijn. De oorzaak hiervan ligt meestal aan de drukte op de centrale, verkeer en of weersomstandigheden. Je dient daarom rekening te houden met een ophaal marge van 10 minuten vóór en na de afgesproken ophaaltijd. Wij vragen je hier rekening mee te houden zodat u gelijk kunt instappen als de chauffeur ter plaatse is.

Verder verzoeken wij om de taxi ruim op tijd in te plannen en goed te informeren naar de incheck voorwaarden van de vliegtuigmaatschappij waar je mee vliegt.

Op officiële feestdagen wordt er géén korting gegeven op de schiphol tarieven. Wij hanteren dan de taximeter prijzen die het ministerie voorschrijft. De actuele taximeter prijzen kunt je opzoeken op de de website van het ministerie van verkeer en waterstaat. Als officiële feestdagen zijn aangemerkt: Nieuwjaarsdag, 1ste Paasdag, 2de Paasdag, Hemelvaartsdag, 1ste Pinksterdag, 2de Pinksterdag, 1ste Kerstdag, 2de Kerstdag, Koningsdag en 5 mei.